Horoskopi kinez në trajtën e bizhuve!

View Gallery
12 Photos
Horoskopi kinez në trajtën e bizhuve!
Shenja dragoit, byzylyk me flori roz, titan, en or rose, titane, me bri dhe nje diamant aleksandrian, nga Suzanne Syz.

Horoskopi kinez në trajtën e bizhuve!
Shenja e derrit, varse prej floriri roz, me diamante te bardhe me nuance roz, opal roz, nga Chopard.

Horoskopi kinez në trajtën e bizhuve!
Shenja e dhise, unaze prej floriri te bardh, diamante gri dhe te zinj dhe oniks, nga Lydia Courtielle.

Horoskopi kinez në trajtën e bizhuve!
Shenja e gjelit, unaze me flori, rubin, diamante zafir, opal dhe garnet, nga Lydia Courteille.

Horoskopi kinez në trajtën e bizhuve!
Shenja e lopes, unaze ne flori te bardhe, diamante te bardhe, kaf dhe te zi dhe zafir, nga Lydia Courteille.

Horoskopi kinez në trajtën e bizhuve!
Shenja e miut, unaze floriri, diamante gri, zafir opal dhe oniks, nga Lydia Courteille

Horoskopi kinez në trajtën e bizhuve!
Shenja e qenit, unaze me flori te zi dhe gri, diamante te zinj dhe te bardhe, rubin, perla dhe oniks, nga Lydia Courteille

Horoskopi kinez në trajtën e bizhuve!
Shenja e tigrit, unaze ne flori te verdhe, diamante te verdhe dhe te bardhe, oniks dhe zmerald, nga Cartier.

Horoskopi kinez në trajtën e bizhuve!
Shenja gjarprit, varse me flori te verdhe dhe te bardhe, diamante te bardhe dhe zmerald, nga Bulgari

Horoskopi kinez në trajtën e bizhuve!
Shenja kalit, byzylyk me flori te bardhe, diamante dhe oniks, nga Roberto Coin.

Horoskopi kinez në trajtën e bizhuve!
Shenja lepurit, unaze me flori te bardhe, diamante te bardhe dhe te verdhe, oniks dhe topaz, nga Lydia Courteille.

Horoskopi kinez në trajtën e bizhuve!
Shenja majmunit, varse me flori, diamante dhe zafir, nga Borgioni.

Bota e bizhuve për vitin 2016 sundohet nga shenjat e yjësive.

Të parat ishin dymbëdhjetë vathët e floririt të fymëzuar nga shenjat e horoskopit zodiak të ideuara nga Louis Vuitton.

Viti i ri kinez fillon më 8 shkurt dhe do të jetë vitit i majmunit, okazioni ideal për të sjellë horoskopin kinez në trajtën e bizhuve me disa nga shtëpitë më në zë të modës.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.