Gra që pëlqejnë të veshin rrobat e meshkujve Giorgio Armani

View Gallery
10 Photos
Gra që pëlqejnë të veshin rrobat e meshkujve Giorgio Armani
Giorgio Armani 2

Gra që pëlqejnë të veshin rrobat e meshkujve Giorgio Armani
Women who love to wear Giorgio Armani menswear

Gra që pëlqejnë të veshin rrobat e meshkujve Giorgio Armani
Giorgio Armani menswaer

Gra që pëlqejnë të veshin rrobat e meshkujve Giorgio Armani
Giorgio Armani

Gra që pëlqejnë të veshin rrobat e meshkujve Giorgio Armani
Gra me veshje per meshkuj Giorgio Armani

Gra që pëlqejnë të veshin rrobat e meshkujve Giorgio Armani
Gra që pëlqejnë të veshin rrobat e meshkujve Giorgio Armani

Gra që pëlqejnë të veshin rrobat e meshkujve Giorgio Armani
Giorgio Armani, veshje meshkujsh per femrat

Gra që pëlqejnë të veshin rrobat e meshkujve Giorgio Armani
Women who love to wear Giorgio Armani menswear1

Gra që pëlqejnë të veshin rrobat e meshkujve Giorgio Armani
Giorgio Armani1

Gra që pëlqejnë të veshin rrobat e meshkujve Giorgio Armani
Giorgio Armani menswaer per femrat

Linja mitike e meshkujve nga Giorgio Armano është shumë e preferuar edhe nga femra që pëlqejnë stilin ‘mannish’. Marka prestigjioze për të celebruar javën e modës së meshkujve, u veshi 10 femrave të botës së modës koleksionin Men pranverë-verë 2016.

Projekti me titull ‘Women who love to wear Giorgio Armani menswear’ lindi nga bashkëpunimi me JJ Martin. Protagonistë të tjerë të nismës janë Marta Ferri, Enrica Ponzellini, Laura Sciacovelli, Nathalie Jean, Marie-Louise Scio, Selva Barni, Kelly Russell dhe Eva Fontanelli.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.