Orat më të spikatura të Sallonit Ndërkombëtar në Gjenevë!

View Gallery
10 Photos
Orat më të spikatura të Sallonit Ndërkombëtar në Gjenevë!
A.Lange&Sohne - Ora Saxonia Plate

Orat më të spikatura të Sallonit Ndërkombëtar në Gjenevë!
Audemars Piguet - Ora Royal Oak Quartz

Orat më të spikatura të Sallonit Ndërkombëtar në Gjenevë!
Baume&Mercier_ - Ora Petite Promesse

Orat më të spikatura të Sallonit Ndërkombëtar në Gjenevë!
Cartier - Ora Hypnose

Orat më të spikatura të Sallonit Ndërkombëtar në Gjenevë!
IWC - Ora Aviateur Automatique 36

Orat më të spikatura të Sallonit Ndërkombëtar në Gjenevë!
MB&F - Ora Roboti Sherman

Orat më të spikatura të Sallonit Ndërkombëtar në Gjenevë!
Panerai - Ora Radiomir 1940 3 days oro rosso

Orat më të spikatura të Sallonit Ndërkombëtar në Gjenevë!
Piaget - Ora Limelight Gala Milanese

Orat më të spikatura të Sallonit Ndërkombëtar në Gjenevë!
Vacheron Constantin - Ora Patrimony petit modèle

Orat më të spikatura të Sallonit Ndërkombëtar në Gjenevë!
Van Cleef & Arpelsla - Ore Sweet Charm's Pavee

Në Gjenevë të Zvicrës zhvillohet Salloni Ndërkombëtar i Orave Luksoze, ku do të shihni ëndërrat tuaja që bëhen realitet. Markat nga më në zë si Cartier që sjell një orë në formë ovale, duke kaluar nga një nga markat më të reja në këtë sektor si MB&F që në këtë sallon prezanton një orë robot, tek IWC që rikthen modën e viteve 1936…

Në galerinë tonë të fotove do të gjeni orat me luksoze dhe më të spikatura të Sallonit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.