Të veshurat më bukur në tapetin e kuq këtë javë

View Gallery
8 Photos
Të veshurat më bukur në tapetin e kuq këtë javë
Alicia Vikander

Të veshurat më bukur në tapetin e kuq këtë javë
Rosie Huntington

Të veshurat më bukur në tapetin e kuq këtë javë
Kirsten Dunst

Të veshurat më bukur në tapetin e kuq këtë javë
Olivia Wilde

Të veshurat më bukur në tapetin e kuq këtë javë
Zoë Kravitiz

Të veshurat më bukur në tapetin e kuq këtë javë
Angelina Jolie

Të veshurat më bukur në tapetin e kuq këtë javë
Liv Tyler

Të veshurat më bukur në tapetin e kuq këtë javë
Kate Hudson

Që nga Kirsten Dunst, romantike me Chanel dhe Rosie Huntington-Whiteley me Saint Laurent, nga Hedi Slimane tek Alica Vikander me Mary Katrantzo.

Tapeti i kuq i yjeve ka parë të parakalojnë shumë të njohur këtë javë të mbushur me evente të rëndësishme ku si gjithmonë veshja është kryefjala. Ja disa nga yjet e veshur më bukur në tapetin e kuq këtë javë.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.