Java e modës për meshkuj vjeshtë-dimër 2016-2017 në Milano

View Gallery
12 Photos
Java e modës për meshkuj vjeshtë-dimër 2016-2017 në Milano
Meshkuj, vjeshte-dimer 2016-2017

Java e modës për meshkuj vjeshtë-dimër 2016-2017 në Milano
Milano-java e modes

Java e modës për meshkuj vjeshtë-dimër 2016-2017 në Milano
vjeshte-dimer 2016-2017

Java e modës për meshkuj vjeshtë-dimër 2016-2017 në Milano
Java e modes-Milano

Java e modës për meshkuj vjeshtë-dimër 2016-2017 në Milano
Street Look, Milano

Java e modës për meshkuj vjeshtë-dimër 2016-2017 në Milano
Java e modes per meshkuj, Milano

Java e modës për meshkuj vjeshtë-dimër 2016-2017 në Milano
Milano, vjeshte-dimer 2016-2017

Java e modës për meshkuj vjeshtë-dimër 2016-2017 në Milano
Java e modës për meshkuj vjeshtë-dimër 2016-2017 në Milano1

Java e modës për meshkuj vjeshtë-dimër 2016-2017 në Milano
Milano-java e modes per meshkuj

Java e modës për meshkuj vjeshtë-dimër 2016-2017 në Milano
Java e modes, vjeshte-dimer 2016-2017

Java e modës për meshkuj vjeshtë-dimër 2016-2017 në Milano
Java e modes per meshkuj

Java e modës për meshkuj vjeshtë-dimër 2016-2017 në Milano
Look i rruges, Milano

Cilat do të jenë tendencat që do të udhëheqin meshkujt në sezonin vjeshtë-dimër 2016-2017. Që nga modelet e flokëve, këpucët apo veshjet që do të dominojnë pamjen e tyre.

Hidhini një sy disa prej look-eve më të spikatura që u vunë re në rrugët e Milanos gjatë javës së modës për meshkuj për vjeshtë-dimër 2016-2017. Fotot e realizuara nga Jonathan Danie Pryce sjellin ngjyra dhe larmi stilesh.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.