Si te mbani këmbët ngrohtë duke qëndruar origjinal dhe në modë!

View Gallery
10 Photos
Si te mbani këmbët ngrohtë duke qëndruar origjinal dhe në modë!
Cizme Kamosh dhe lekure, Isabel Marant, 550 euro

Si te mbani këmbët ngrohtë duke qëndruar origjinal dhe në modë!
Cizme kamoshi, Isabel Marant Etoile, 390 euro

Si te mbani këmbët ngrohtë duke qëndruar origjinal dhe në modë!
Cizme me kamosh dhe metal, Maje X Minnetonka, 169 euro

Si te mbani këmbët ngrohtë duke qëndruar origjinal dhe në modë!
Cizme prej kamoshi dhe gezofi, Toms, 90 euro

Si te mbani këmbët ngrohtë duke qëndruar origjinal dhe në modë!
Cizme prej kamoshi dhe gome, Tod's, 765 euro

Si te mbani këmbët ngrohtë duke qëndruar origjinal dhe në modë!
Kepuce me lekure te bute dhe metal, Quoddy, 350 euro

Si te mbani këmbët ngrohtë duke qëndruar origjinal dhe në modë!
Kepuce te sheshta me lekure dhe gezof, Chloe, 425 euro

Si te mbani këmbët ngrohtë duke qëndruar origjinal dhe në modë!
Kepuce te sheshta prej kamoshi dhe gezofi, Minnetonka, 99 euro

Si te mbani këmbët ngrohtë duke qëndruar origjinal dhe në modë!
Kepuce te sheshta prej kamoshi, Manitobah Mukluks, 80 euro

Si te mbani këmbët ngrohtë duke qëndruar origjinal dhe në modë!
Kepuce te sheshta prej kamoshi, Saint Laurent, 495 euro

Lëkurës shumë e butë, takë e sheshtë, bukuri e thjeshtë dhe një pamje folk…

Këpucë me pamje verore dhe çizme me lëkurë të butë parashikojnë një dimër shumë naturor por edhe shumë të ngrohtë.

Ndiqni në galerinë tonë të fotove këpucë dhe çizme nga më origjinalet, të rehatshme, të ngrohta dhe njëkohësisht të modës.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.