Linja më e re Odylyne The Ceremony: për martesa bohemë!

View Gallery
9 Photos
Linja më e re Odylyne The Ceremony: për martesa bohemë!
Koleksioni "The Romantics"

Linja më e re Odylyne The Ceremony: për martesa bohemë!
Koleksioni "The Romantics"

Linja më e re Odylyne The Ceremony: për martesa bohemë!
Koleksioni "The Romantics"

Linja më e re Odylyne The Ceremony: për martesa bohemë!
Koleksioni "The Romantics"

Linja më e re Odylyne The Ceremony: për martesa bohemë!
Koleksioni "The Romantics"

Linja më e re Odylyne The Ceremony: për martesa bohemë!
Koleksioni "The Romantics"

Linja më e re Odylyne The Ceremony: për martesa bohemë!
Koleksioni "The Romantics"

Linja më e re Odylyne The Ceremony: për martesa bohemë!
Koleksioni "The Romantics"

Linja më e re Odylyne The Ceremony: për martesa bohemë!
Koleksioni "The Romantics"

Verën e kaluar, marka kaliforniane paraqiti koleksionin e saj të parë për martesa në Los Anxhelos. Gjashtëmbëdhjetë delikate dhe të stolisura me dantella fine.

Me në krye të linjës, Stephanie Lampkin, një dizenjuese e pasionuar pas martesave dhe stilit bohem, marka Odylyne The Ceremony hapi dyer e saj gushtin e kaluar në Los Angeles.

Në galerinë tonë të fotove do të gjeni koleksionin e parë të quajtur “The Romantics” që inspirohet nga vitet 1800 me një përzierje detajesh të viteve 70’.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.