Para-koleksioni vjeshtë-dimër 2016-2017 me lëkurë natyrale dhe të butë!

View Gallery
8 Photos
Para-koleksioni vjeshtë-dimër 2016-2017 me lëkurë natyrale dhe të butë!
Burberry, vjeshtë-dimër 2016-2017

Para-koleksioni vjeshtë-dimër 2016-2017 me lëkurë natyrale dhe të butë!
Carven, vjeshtë-dimër 2016-2017

Para-koleksioni vjeshtë-dimër 2016-2017 me lëkurë natyrale dhe të butë!
Coach, vjeshtë-dimër 2016-2017

Para-koleksioni vjeshtë-dimër 2016-2017 me lëkurë natyrale dhe të butë!
Paco Rabanne, vjeshtë-dimër 2016-2017

Para-koleksioni vjeshtë-dimër 2016-2017 me lëkurë natyrale dhe të butë!
Ports 1961, vjeshtë-dimër 2016-2017

Para-koleksioni vjeshtë-dimër 2016-2017 me lëkurë natyrale dhe të butë!
Stella McCartney, vjeshtë-dimër 2016-2017

Para-koleksioni vjeshtë-dimër 2016-2017 me lëkurë natyrale dhe të butë!
Tommy Hilfiger, vjeshtë-dimër 2016-2017

Para-koleksioni vjeshtë-dimër 2016-2017 me lëkurë natyrale dhe të butë!
Veronique Branquinho, vjeshtë-dimër 2016-2017

Materiale të bagëtive të imta, linja të buta dhe frymëzim i mdoveleve të vajzave aviatore…

Para-koleksioni vjeshtë-dimër 2016-2017 luan kartën natyrale të lëkurave të dorës së dytë.

Ndiqni në galerinë tonë të fotove se si do të jenë linjat për periudhën vjeshtë-dimër 2016-2017.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.