Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!

View Gallery
20 Photos
Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup All Saints, 470 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup Berenice, 249 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup Bonobo, 120 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup Burberry, 1 195 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup Claudie Pierlot, 465 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup Cos, 250 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup Diane Von Furstenberg, 310,5 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup H&M, 70 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup Herno, 475 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup Jott, 190 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup Maison Martin MArgiela, 1 250 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup Mango, 110 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup Marc Cain, 349 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup Moncler, 887 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup On Parle de Vous, 185 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup Other Stories, 245 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup Paul&Joe x Mackage, 823 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup Peuterey, 500 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup Pyrenex, 350 euro

Një xhup femëror dhe cool? Është e mundur!
Xhup Zara, 60 euro

Xhupi të mban ngrohtë, xhumi është i rehatshëm por xhupi nuk ka reputacionin që të hyjë në veshjet më të modës.

Megjithatë, të gjatë, të shkurtër, me gëzof apo me dy materiale, ngjitur pas trupit apo të gjerë, ekzistojnë modele tërheqëse dhe që garantojnë një pamje me të vërtetë cool dhe femërore.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.