Çiftet VIP më elegantë të të gjitha kohërave

View Gallery
16 Photos
Çiftet VIP më elegantë të të gjitha kohërave
Lauren Bacall dhe Humphrey Bogart

Çiftet VIP më elegantë të të gjitha kohërave
Jacqueline Kennedy Onassis e John F. Kennedy

Çiftet VIP më elegantë të të gjitha kohërave
Grace Kelly dhe Princi Ranieri

Çiftet VIP më elegantë të të gjitha kohërave
Diana Ross Arne Naess Jr.

Çiftet VIP më elegantë të të gjitha kohërave
Jane Birkin e Serge Gainsbourg

Çiftet VIP më elegantë të të gjitha kohërave
Yoko Ono hed John Lennon

Çiftet VIP më elegantë të të gjitha kohërave
Brigitte Bardot dhe Gunter Sachs

Çiftet VIP më elegantë të të gjitha kohërave
Bianca dhe Mick Jagger

Çiftet VIP më elegantë të të gjitha kohërave
Iman dhe David Bowie

Çiftet VIP më elegantë të të gjitha kohërave
Kate Moss dhe Johnny Depp

Çiftet VIP më elegantë të të gjitha kohërave
Kim Kardashian West e Kanye West

Çiftet VIP më elegantë të të gjitha kohërave
Beyonce e Jay Z

Çiftet VIP më elegantë të të gjitha kohërave
2008 ESPY Awards - Arrivals

LOS ANGELES, CA - JULY 16: Soccer player David Beckham and wife Victoria Beckham arrive at the 2008 ESPY Awards held at NOKIA Theatre L.A. LIVE on July 16, 2008 in Los Angeles, California. The 2008 ESPYs will air on Sunday, July 20 at 9PM ET on ESPN. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Çiftet VIP më elegantë të të gjitha kohërave
Michelle e Barack Obama

Çiftet VIP më elegantë të të gjitha kohërave
Amal e George Clooney

Çiftet VIP më elegantë të të gjitha kohërave
Portia de Rossi e Ellen Degeneres

Ikja e David Bowie, ikonë e muzikës  dhe stilit ka ngritur shumë reflektime mbi sensin e humbjes. Bowie dhe Iman, bashkëshortja e tij prej 24 vjetësh, ishin nga çiftet VIP më të fuqishëm dhe të admiruar, përveçse një nga më elegantët.

Cilët janë çiftet e tjerë VIP që kanë shkruar historinë e elegancës dhe stilit? Hufington Post ka publikuar një listë me 17 çiftet VIP më elegantë dhe më me stil të gjitha kohërave.

Ja Lauren Bacall dhe Humphrey Bogart, një nga historitë më të mëdha të dashurisë në Hollivud. Bogart ishte plot 25 vjet më i madh në moshë se Bacall, U njohën në setin e xhirimit të një filmi dhe u dashuruan menjëherë. U martuan dhe qëndruan të lumtur bashkë deri në vdekjen e Bogart, më 1957.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.