Si t’i vishni sandalet në dimër!

View Gallery
30 Photos
Si t’i vishni sandalet në dimër!
Kepuce me take prej lekure me corape bezh

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale argjendi me corape te ngjyrosura

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale blu me corape te ylberta

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale bordo me corape kaki

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale bordo me corape te bardha

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale dyngjyreshe dhe corape blu

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale floriri me corape bezh

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale kadife me corape jeshile

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale leopard me corape bordo

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale me geta

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale me shkelqim dhe corape te bardha

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale me take druri dhe corape te zeza

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale me temina dhe corape tenisi

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale ngjyre bakri me corape me motive

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale ortopedike dhe corape te ngjyrosura

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale ortopedike me corape dyngjyreshe

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale ortopedike me corape me dantelle

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale ortopedike me corape te zeza

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale ortopedike te zeza me corape te bardha

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale piton me corape te gjata gri

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale portokalli dhe corpae te zeza

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale te bardha me corape bezh

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale te kuqe me corape sport

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale te llustruara me corape gri

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale te stilit Birkenstock dhe corape te zeza

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale te verdha me corappe me dantellechaussettes-a-volants

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale te zeza dhe corape sport

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale te zeza me corape gri

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale te zeza me corape te shkurtra

Si t’i vishni sandalet në dimër!
Sandale transparente me corape me shkelqim

Tashmë ka disa vite, që bashkimi çorape + sandale pranohej vetëm në shtigjet e pelegrinëve apo në këmbët e gjysheve.

Sot, madje nga sezoni i fundit, çorapet në sandale janë sinonim i një sjellje “fashion”, një shenjë që tregon se i përkisni rrethit të vazave që ecin me hapin e modës.

Nëse edhe ju e shihni këtë tendencë cool por nuk dini se si t’i përshtasni, shihni 30 inspirimi që mund t’ju ndihmojnë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.