Metalizatoja dominon bizhutë luksoze te Chanel

View Gallery
5 Photos
Metalizatoja dominon bizhutë luksoze te Chanel
Byzylyk Signature Duo, vathe dhe ore Signature White Tie me flori te bardhe dhe diamante te shkelqyeshme

Metalizatoja dominon bizhutë luksoze te Chanel
Byzylyk Signature Ultime Chanel me flori te bardhe te nderthurur me nje diamant 1 karat, 221 diamante 7.7 karat dhe 265 zafire 66 karat

Metalizatoja dominon bizhutë luksoze te Chanel
Manshete Signature d'or Chanel me flori te verdh te ndethurur me 1054 diamante, 43.3 karat

Metalizatoja dominon bizhutë luksoze te Chanel
Ore Signature de Saphir Chanel me flori te bardh, 28 diamante katrore, 858 diamante te shkelqyeshem dhe 12 diamante te gjate

Metalizatoja dominon bizhutë luksoze te Chanel
Set vathe, unaze, ore Signature de Perles Chanel me flori te bardhe, perla japoneze, diamante te bardhe dhe zmerald.

Prillin e kaluar, modelet e manshetave dhe unazave Coco Crush fusnin për herë të parë motivet metalizato në shtëpinë franceze në aspektin e argjendarisë fine.

Por ky motiv vazhdon të shkëlqejë edhe këtë sezon në koleksionin argjendaria luksoze “Signature de Chanel”.

Një variacion i çmuar i dominuar nga diamantet, i punuar me kuadrata grafikë në një orë bizhu apo e endur përgjat një varseje fluide.

Në galerinë tonë të fotove do të gjeni një koleksion ku zafirët, perlat apo kristalet i japin nuancat e tyre këtij kësaj tendence katrore shik dhe ikonike.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.