Getoar Selimi merr pasaportën shqiptare, mediat e thumbojnë: T’i bëri letrat Marina

View Gallery
5 Photos
Getoar Selimi merr pasaportën shqiptare, mediat e thumbojnë: T’i bëri letrat Marina
4

Getoar Selimi merr pasaportën shqiptare, mediat e thumbojnë: T’i bëri letrat Marina
5

Getoar Selimi merr pasaportën shqiptare, mediat e thumbojnë: T’i bëri letrat Marina
geti

Getoar Selimi merr pasaportën shqiptare, mediat e thumbojnë: T’i bëri letrat Marina
gett

Getoar Selimi merr pasaportën shqiptare, mediat e thumbojnë: T’i bëri letrat Marina
12509902_932906546797329_2644114637733492968_n

Getoar Selimi është pajisur ditën e djeshme me pasaportë shqiptare dhe ka njoftuar fansat nëpërmjet një publikimi në Facebook.

“Falenderoj Presidentin dhe Republikën e Shqipërisë për këtë pasaportë kaq të bukur me Shqiponjën tonë, që e kam ëndërruar ta kem edhe në pasaportën e Kosovës”, shkruan këngëtari.

Por mediat kosovare e kanë thumbuar.

“Marina ia bën letrat Getit”, shkruan Express.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.