Reverso feston 85 vjetorin me një model magjepsës!

View Gallery
2 Photos
Reverso feston 85 vjetorin me një model magjepsës!
Ora Reverso Classic Duetto nga Jaeger-LeCoultre & Christian Louboutin

Reverso feston 85 vjetorin me një model magjepsës!
Ora reverso Jaeger-LeCoultre x Christian Louboutin

Pasi vendosi firmën e tij përpara parizianëve, dizenjuesi Christian Louboutin përqëndrohet në një tjetër element të domosdoshëm të të përditshmes: ora “Reverso” e Jaeger-LeCoultre.

“Reverso” kshtu paraqitet me nuanca blu, lejla dhe jeshile për të marë një pamje Art-Doko.

Një efekt bizhu, i punuar deri në detaje magjepsëse për të krijuar një variacion ultra femëror të kësajj ikone që feston 85 vite ekzistencë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.