Të brendshmet e stinës janë rozë

View Gallery
12 Photos
Të brendshmet e stinës janë rozë
H&M -veshje intime

Të brendshmet e stinës janë rozë
H&M

Të brendshmet e stinës janë rozë
Intimissimi

Të brendshmet e stinës janë rozë
H&M 1

Të brendshmet e stinës janë rozë
Oysho

Të brendshmet e stinës janë rozë
Cos

Të brendshmet e stinës janë rozë
Oysho 1

Të brendshmet e stinës janë rozë
Cos - veshje intime

Të brendshmet e stinës janë rozë
Lovable

Të brendshmet e stinës janë rozë
Intimissimi -veshje intime

Të brendshmet e stinës janë rozë
Oysho -veshje intime

Të brendshmet e stinës janë rozë
Oysho 2

Mund të tregohen me delikatesë poshtë një dekolteje të hapur apo me një këmishë transparente. Roza është perfekte kur trupi ende nuk është ekspozuar në rrezet e diellit për të marrë ngjyrën e bronzit të verës.

Kjo ngjyrë delikate mund të zgjidhet në shumë nuanca, nga ngjyrë mishi në rozë romantike dhe kombinohet më së miri me të gjitha modelet e veshjeve intime; nga reçipetat minimaliste tek ato me mbushje. Nëse e zgjedh në ngjyrë mishi është perfekte edhe poshtë veshjeve transparente, pasi zhduket.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.