A po rikthehet buzëkuqi kafe?

gigiAlicia Silverstone, Drew Barrymore, Winona Ryder, Linda Evangelista, Rachel nga Friends; të gjitha i mbajmë mend me nuancën e buzëkuqit kafe, por papritur kjo ngjyrë doli jashtë rrethit të nuancave të preferuara.

gigi1

Tashmë, bashkë me rikthimin e veshjeve në frymën e viteve ‘90, duket se po rikthehet edhe i famshmi buzëkuq kafe.

gigi2

Dhe si gjithmonë ato që e përcaktojnë trendin janë personazhet e njohura publike, të cilat si padashur diktojnë atë se çfarë do të bëjnë të tjerët menjëherë pas tyre.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.