‘Lady Fashion’, Ledina Çelo shpalos elegancën e saj

View Gallery
5 Photos
‘Lady Fashion’, Ledina Çelo shpalos elegancën e saj
1

‘Lady Fashion’, Ledina Çelo shpalos elegancën e saj
2

‘Lady Fashion’, Ledina Çelo shpalos elegancën e saj
3

‘Lady Fashion’, Ledina Çelo shpalos elegancën e saj
4

‘Lady Fashion’, Ledina Çelo shpalos elegancën e saj
5

Ledina Çelo është një nënë me kohë të plotë, por nuk lë pas modën dhe rrjetet sociale.

Ajo ka publikuar në Instagram disa foto ku bie në sy veshja mjaft “chic”.

Megjithëse nënë e dy fëmijëve Çelo kujdeset në maksimum për pamjen e saj të jashtme.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.