Linda Halimi nuk ndalet në “American Idol”, kalon në raundin tjetër

View Gallery
6 Photos
Linda Halimi nuk ndalet në “American Idol”, kalon në raundin tjetër
1

Linda Halimi nuk ndalet në “American Idol”, kalon në raundin tjetër
2

Linda Halimi nuk ndalet në “American Idol”, kalon në raundin tjetër
3

Linda Halimi nuk ndalet në “American Idol”, kalon në raundin tjetër
4

Linda Halimi nuk ndalet në “American Idol”, kalon në raundin tjetër
5

Linda Halimi nuk ndalet në “American Idol”, kalon në raundin tjetër
6

Këngëtarja shqiptare Linda Halimi ka njoftuar në FB fansat e saj se ia ka dalë të kalojë raundin e dytë në kompeticionin prestigjioz “American Idol”.

“Performanca ime e sotme nuk arriti të jetë në Tv! (Meqë ishim mbi 260 garues në Hollywood ) dhe vetëm 1 orë transmetim, (Unë këndova Who’s Loving you-The Jackson 5) Eksperiencë tepër emocionale për mua, meqë gjithë salla u çua në këmbë. Mirepo e dini çfarë???

Une e kam kaluar edhe këtë fazëëëë…..

Dhe jam futur në fazën e grupeve për nesër… Andaj të shpresojmë që performanca ime me grup do të transmetohet nesër… “, shkruan Linda.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.