Një dimër thekësh

View Gallery
10 Photos
Një dimër thekësh
Topshop

Një dimër thekësh
Saint Laurent

Një dimër thekësh
Christian Louboutin

Një dimër thekësh
Zara

Një dimër thekësh
Elizabeth and James

Një dimër thekësh
Zara1

Një dimër thekësh
Mango

Një dimër thekësh
Marni

Një dimër thekësh
Tamara Mellon

Një dimër thekësh
Cédric Charlier

Thekët janë një nga tendencat më të spikatura të këtij sezoni. E bëjnë çdo look ekstravagantë, të veçantë dhe i shtojnë menjëherë pak hare gardërobës suaj. Veshjet e para me thekë janë ato të Charleston, mes viteve ‘20-‘30 për t’u bërë më pas simbol i stilit hipi në vitet ‘70.

Sot janë një trend i konsoliduar dhe e gjejmë që tek veshjet elegante, këpucët, çizmet e xhupat pa harruar askesorët.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.