Pika shumëngjyrëshe në fytyrë, ky është trendi më i ri në Instagram

View Gallery
9 Photos
Pika shumëngjyrëshe në fytyrë, ky është trendi më i ri në Instagram
3

Pika shumëngjyrëshe në fytyrë, ky është trendi më i ri në Instagram
4

Pika shumëngjyrëshe në fytyrë, ky është trendi më i ri në Instagram
5

Pika shumëngjyrëshe në fytyrë, ky është trendi më i ri në Instagram
6

Pika shumëngjyrëshe në fytyrë, ky është trendi më i ri në Instagram
7

Pika shumëngjyrëshe në fytyrë, ky është trendi më i ri në Instagram
8

Pika shumëngjyrëshe në fytyrë, ky është trendi më i ri në Instagram
9

Pika shumëngjyrëshe në fytyrë, ky është trendi më i ri në Instagram
10

Pika shumëngjyrëshe në fytyrë, ky është trendi më i ri në Instagram
insta

Një tendencë e re po përhapet gjithmonë e më shumë në Instagram.

Bëhet fjalë për pikturimin e pikave të ngjyrave të ndryshme në fytyrë.

Ky trend i ri ka nisur nga blogerja Batalash Beauty, njohur si Dominique, e cila nisi të shpërndajë në faqen e saj në Youtube modele të ndryshme dhe tashmë po kthehet në modë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.