Tanzanitë, diamante, smeralde… bizhutë ultra-luksoze të Chopard!

View Gallery
4 Photos
Tanzanitë, diamante, smeralde… bizhutë ultra-luksoze të Chopard!
Byzylyk me flroi te bardhe dhe titan, me ametise, zafire, smeralde dhe diamante

Tanzanitë, diamante, smeralde… bizhutë ultra-luksoze të Chopard!
Tanzanit blu oval 55 karat

Tanzanitë, diamante, smeralde… bizhutë ultra-luksoze të Chopard!
Unaze Temptations me flori roz, tanzanit oval blu 55 karat, me granet dhe zafire shumengjyresh.

Tanzanitë, diamante, smeralde… bizhutë ultra-luksoze të Chopard!
Vathe Haute Joaillerie me flori te bardhe, dy zhade te skulptruara, smeralde dhe diamante

Chopard paraqet punimin e tij më të fundit të mbushur plotë me gurë të jashtzakonshëm.

Gurë zhade të fiksuar me finesë, tanzanit i një bluje të thellë apo gurë të tjerë të çmuar të kombinuar në mënyrë që të japin një pamje mahnitëse.

Në galerinë e fotove do të gjeni bizhu që do ju shëtisin në botën e përrallave.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.