Moda e lartë Paris, make up i frymëzuar nga David Bowie

View Gallery
10 Photos
Moda e lartë Paris, make up i frymëzuar nga David Bowie
(BLACK)STAR

Moda e lartë Paris, make up i frymëzuar nga David Bowie
SPACE ODDITY

Moda e lartë Paris, make up i frymëzuar nga David Bowie
SCARY MONSTERS

Moda e lartë Paris, make up i frymëzuar nga David Bowie
SWEET THING

Moda e lartë Paris, make up i frymëzuar nga David Bowie
OUTSIDE

Moda e lartë Paris, make up i frymëzuar nga David Bowie
ZIGGY STARDUST

Moda e lartë Paris, make up i frymëzuar nga David Bowie
BEAUTY AND THE BEAST

Moda e lartë Paris, make up i frymëzuar nga David Bowie
VELVET GOLDMINE

Moda e lartë Paris, make up i frymëzuar nga David Bowie
FRIDAY ON MY MIND

Moda e lartë Paris, make up i frymëzuar nga David Bowie
FASHION

Në Paris, mes mijëra frymëzime shpaloset moda e lartë. Pas flokëve dhe make up të Chanel të inspiruar nga Picaso, Maison Marigiela nën drejtimin krijues të John Galliano ka vendosur të risjellë look-un e modeleve në stilin e David Bowie. Ngjyra, ekstravagancë, glamor, spektakli është i garantuar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.