Veshjet më spektakolare të Fashion Week moda e lartë pranverë-verë 2016

View Gallery
14 Photos
Veshjet më spektakolare të Fashion Week moda e lartë pranverë-verë 2016
Alexandre Vauthier haute couture

Veshjet më spektakolare të Fashion Week moda e lartë pranverë-verë 2016
Armani Privé

Veshjet më spektakolare të Fashion Week moda e lartë pranverë-verë 2016
Atelier Versace

Veshjet më spektakolare të Fashion Week moda e lartë pranverë-verë 2016
Chanel haute couture

Veshjet më spektakolare të Fashion Week moda e lartë pranverë-verë 2016
Chanel

Veshjet më spektakolare të Fashion Week moda e lartë pranverë-verë 2016
Christian Dior haute couture

Veshjet më spektakolare të Fashion Week moda e lartë pranverë-verë 2016
Elie Saab haute couture

Veshjet më spektakolare të Fashion Week moda e lartë pranverë-verë 2016
Georges Hobeika haute couture

Veshjet më spektakolare të Fashion Week moda e lartë pranverë-verë 2016
Giambattista Valli haute couture

Veshjet më spektakolare të Fashion Week moda e lartë pranverë-verë 2016
Jean Paul Gaultier haute couture

Veshjet më spektakolare të Fashion Week moda e lartë pranverë-verë 2016
Maison Margiela Artisanal

Veshjet më spektakolare të Fashion Week moda e lartë pranverë-verë 2016
Ronald van der Kemp

Veshjet më spektakolare të Fashion Week moda e lartë pranverë-verë 2016
Schiaparelli haute couture

Veshjet më spektakolare të Fashion Week moda e lartë pranverë-verë 2016
Valentino haute couture

Me një demostrim të aftësice krijuese të shtëpive më të mëdha, Fashion Week moda e  lartë çdo sezon paraqet veshje nga më të jashtëzakonshmet njëra nga tjetra.

Silueta që kanë kërkuar qindra orë krijimtari, copërat më të bukura dhe gëzof por gjithashtu edhe një përkujdesje krejt të veçantë për detajet, ku asnjëri nuk i është lënë rastësisë.

Në galerinë tonë të fotove do të gjeni një përmbledhje të Fashion Week moda e lartë pranverë-verë 2016.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.