“Grandville”, bizhutë e jashtëzakonshme të Dior!

View Gallery
7 Photos
“Grandville”, bizhutë e jashtëzakonshme të Dior!
“Grandville”, bizhutë e jashtëzakonshme të Dior!

“Grandville”, bizhutë e jashtëzakonshme të Dior!
“Grandville”, bizhutë e jashtëzakonshme të Dior!

“Grandville”, bizhutë e jashtëzakonshme të Dior!
“Grandville”, bizhutë e jashtëzakonshme të Dior!

“Grandville”, bizhutë e jashtëzakonshme të Dior!
“Grandville”, bizhutë e jashtëzakonshme të Dior!

“Grandville”, bizhutë e jashtëzakonshme të Dior!
“Grandville”, bizhutë e jashtëzakonshme të Dior!

“Grandville”, bizhutë e jashtëzakonshme të Dior!
“Grandville”, bizhutë e jashtëzakonshme të Dior!

“Grandville”, bizhutë e jashtëzakonshme të Dior!
“Grandville”, bizhutë e jashtëzakonshme të Dior!

Mijëra vetëtima ngjyrash… Koleksioni “Granville” i lë dorë të lirë elementeve të pigmentuara dhe lojërave krijuese me ngjra.

Byzylykë, unaza dhe vathë të dehin me notat e tyre të ëmbla të turmalinës dhe rubelinës, të ndërthurur me peridotë dhe granetë.

Dior sjell një koleksion të argjendarisë luksoze me 12 pjesë unike dhe nëntë ora të mbushura plotë gurë të çmuar.

Në galerinë tonë të fotove do të gjeni disa nga pjesët më tipike të këtij koleksioni.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.