NY Times shkruan për filmin “Shok”: Më i errët dhe i trishtë se çdo film

View Gallery
6 Photos
NY Times shkruan për filmin “Shok”: Më i errët dhe i trishtë se çdo film
1

NY Times shkruan për filmin “Shok”: Më i errët dhe i trishtë se çdo film
2

NY Times shkruan për filmin “Shok”: Më i errët dhe i trishtë se çdo film
3

NY Times shkruan për filmin “Shok”: Më i errët dhe i trishtë se çdo film
4

NY Times shkruan për filmin “Shok”: Më i errët dhe i trishtë se çdo film
5

NY Times shkruan për filmin “Shok”: Më i errët dhe i trishtë se çdo film
shok

Gazeta prestigjioze NY Times ka shkruar një përshkrim të shkurtër për filmin “Shok” që është nominuar për çmimet “Oscar”.

Filmi kosovar është nominuar në kategorinë e filmave me metrazh të shkurtër.

NYT e përshkruan si një film të dhimbshëm dhe të trishtë.

“Edhe më i errët e i trishtë se filmat e tjerë është filmi “Shok” nga Jamie Dounghue, i cili flet për Kosovën e vitit 1998. Ky film përmes syve të dy fëmijëve që janë miq të ngushtë, tregon historinë e dëbimit të familjeve nga Kosova nga ushtarët serb. Serbët janë sadistë, dhe monstra arrogante të cilët do i vrisnin me shumë kënaqësi ata të cilët do qëndronin”, shkruan New York Times.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.