Argjendaria ultra luksoze e firmosur De Grisogono

View Gallery
4 Photos
Argjendaria ultra luksoze e firmosur De Grisogono
Pjesa e pasme e vatheve De Grisogono

Argjendaria ultra luksoze e firmosur De Grisogono
Unaze me flori te verdhe, 1 zafir te verdhe dhe 343 diamante

Argjendaria ultra luksoze e firmosur De Grisogono
Vathe De Grisogono me flori roz, 22 diamante dhe 102 smeralde

Argjendaria ultra luksoze e firmosur De Grisogono
Vathe me dy diamante te medhenj, 160 diamante te bardhe dhe 234 zafir blu

Gjatë mbrëmjes së prezantimeve moda e lartë pranverë-verë 2016, Fawaz Gruosi paraqiti stolitë e tij më të fundit të argjendarisë luksoze. Vathë glamur, që përziejnë shkëlqimet e ametistës dhe të turmalinës, apo unaza krejt prej diamanti, që bëjnë të kërcejnë smeraldet në një sfilatë që bashkon bizhutë e shtëpisë dhe veshjet moda e lartë Gyunel.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.