Syzet optike, modelet e reja të pranverës

View Gallery
23 Photos
Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Swaroski-by-Marcolin

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Dior

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Garrett-Leigh-

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Gucci

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Anna-karin-karlsson

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Balenciaga-by-Marcolin-

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Balenciaga-by-Marcolin

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Burb-by-Luxottica

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Burb-by-Luxottica1

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Calvin-Klein-by-Marchon-1

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Calvin-Klein-by-Marchon

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Chloé-by-Marchon

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
DITA

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
DITA 1

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
DITA2

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Dsquared2-A-by-Marcolin

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Dsquared2-B-by-Marcolin

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Fendi-by-Safilo

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Fendi-by-Safilo-1

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Jimmy-Choo-by-Safilo

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Max-Mara-by-Safilo

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
miu-miu

Syzet optike, modelet e reja të pranverës
Roberto-Cavalli-by-Marcolin

Qoftë kur është domosdoshmëri apo edhe thjesht për qejf, rregulli është që të zgjidhen modelet më të veçanta dhe më të kërkuara.

Një nga më të vlerësuarat për këtë sezon janë syzet optike ‘si mace’, shumë femërore që janë cilësuar edhe nga stilistët si modeli i stinës në vazhdim. Mënyra më argëtuese për t’i vendosur është loja me kontrastet, duke i kombinuar me një look disi mashkullor ose casual. Hidhi një sy galerisë dhe krijo një ide.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.