Dolce & Gabbana feston Shën Valentinon me frymëzim Italian!

View Gallery
9 Photos
Dolce & Gabbana feston Shën Valentinon me frymëzim Italian!
Dolce & Gabbana koleksioni “Shën Valentino”

Dolce & Gabbana feston Shën Valentinon me frymëzim Italian!
Dolce & Gabbana koleksioni “Shën Valentino”

Dolce & Gabbana feston Shën Valentinon me frymëzim Italian!
Dolce & Gabbana koleksioni “Shën Valentino”

Dolce & Gabbana feston Shën Valentinon me frymëzim Italian!
Dolce & Gabbana koleksioni “Shën Valentino”

Dolce & Gabbana feston Shën Valentinon me frymëzim Italian!
Dolce & Gabbana koleksioni “Shën Valentino”

Dolce & Gabbana feston Shën Valentinon me frymëzim Italian!
Dolce & Gabbana koleksioni “Shën Valentino”

Dolce & Gabbana feston Shën Valentinon me frymëzim Italian!
Dolce & Gabbana koleksioni “Shën Valentino”

Dolce & Gabbana feston Shën Valentinon me frymëzim Italian!
Dolce & Gabbana koleksioni “Shën Valentino”

Dolce & Gabbana feston Shën Valentinon me frymëzim Italian!
Dolce & Gabbana koleksioni “Shën Valentino”

Dolce & Gabbana e feston dashurinë më një koleksion të quajtur “Shën Valentino”.

Shtëpia e famshme italaine e modës për vitin 2016 paraqet një koleksion të plotë special për Shën Valentinin, si për meshkuj dhe për femra.

Fustane, bluza, kasa për iPhone të zbukuruar me zemra, në të gjitha zemrat.

Ky koleksion komplet “Shën Valentino” gjendet në të gjitha butikët Dolce & Gabana që pre 29 janarit 2016.

 No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.