Dua Lipa nuk njeh kufij, këngëtarja më e preferuar në Gjermani

View Gallery
4 Photos
Dua Lipa nuk njeh kufij, këngëtarja më e preferuar në Gjermani
1

Dua Lipa nuk njeh kufij, këngëtarja më e preferuar në Gjermani
2

Dua Lipa nuk njeh kufij, këngëtarja më e preferuar në Gjermani
3

Dua Lipa nuk njeh kufij, këngëtarja më e preferuar në Gjermani
dua lipa

Këngëtarja me origjinë shqiptare Dua Lipa po njeh sukses të jashtëzakonshëm.

Ajo është renditur si këngëtarja më e preferuar në “Shazam” në Gjermani.

Hiti i saj “Be the One” ka kryesuar listën e “Shazam” dhe ajo ka shprehur me anë të një mesazhi kënaqësinë për këtë sukses.

“Wow ‘Be The One’ numër një në Shazam, në Gjermani. Faleminderit”, ka shkruar ajo.

Dua Lipa vlerësohet si një nga yjet e ardhshme të muzikës, dhe së fundi ishte në mesin e 15 artistëve të rinj në garë për “Zërin e Vitit” në BBC.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.