22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

View Gallery
21 Photos
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!
22 projekte që do të shndërrojnë kryeqytetin e dashurisë!

Vështirë të qëndrosh i heshtur në hollin gjigant të Pavillon de l’Arsenal (Qendra e informimit, dokumentimit dhe ekspozimit të urabnizimit dhe arkitekturës së Parisit), ku disa qindra persona presin të zbulojnë 22 projektet që janë shpallur fitues pr operacionin “Réinventer Paris” (të ribësh Parisin).

Arkitektë, urbanistë, promovues, starts-up dhe industrialë janë mbledhur rreth këtij projekti që synon ta bëjë kryeqytetin më të vizituar në botë edhe më mahnitës.

Në galerinë tonë të fotove do të zbuloni disa nga këto projekte magjepsëse…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.