Elvana Gjata zgjedh hotelin superluksoz parizien për të festuar 29-vjetorin

View Gallery
6 Photos
Elvana Gjata zgjedh hotelin superluksoz parizien për të festuar 29-vjetorin
1

Elvana Gjata zgjedh hotelin superluksoz parizien për të festuar 29-vjetorin
2

Elvana Gjata zgjedh hotelin superluksoz parizien për të festuar 29-vjetorin
3

Elvana Gjata zgjedh hotelin superluksoz parizien për të festuar 29-vjetorin
4

Elvana Gjata zgjedh hotelin superluksoz parizien për të festuar 29-vjetorin
5

Elvana Gjata zgjedh hotelin superluksoz parizien për të festuar 29-vjetorin
6

Elvana Gjata ka zgjedhur një prej hoteleve më luksozë në Paris për të festuar ditëlindjen.

Ajo ka publikuar një foto nga hoteli “Le Meurice” në Paris.

Ky është një ndër hotelet më të mira në kryeqytetin francez dhe më të shtrenjtët.

695 euro për person është çmimi më i lirë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.