“Gëzuar ditëlindjen muzika ime”, urimi i ngrohtë i Florit për Elvanën

View Gallery
5 Photos
“Gëzuar ditëlindjen muzika ime”, urimi i ngrohtë i Florit për Elvanën
1

“Gëzuar ditëlindjen muzika ime”, urimi i ngrohtë i Florit për Elvanën
2

“Gëzuar ditëlindjen muzika ime”, urimi i ngrohtë i Florit për Elvanën
3

“Gëzuar ditëlindjen muzika ime”, urimi i ngrohtë i Florit për Elvanën
4

“Gëzuar ditëlindjen muzika ime”, urimi i ngrohtë i Florit për Elvanën
5

Flori Mumajesi ka uruar në Instagram kolegen dhe mikeshën e tij Elvana Gjata me rastin e 29-vjetorit.

“Gëzuar ditëlindjen muzika ime”, shkruan Flori.

Prej vitesh ata janë bashkëpunëtorë të ngushtë dhe në media shpesh është aluduar për një lidhje mes tyre, por të dy e kanë përgënjeshtruar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.