Suita e ëndrrave! Ja kush është më e mira në botë

View Gallery
14 Photos
Suita e ëndrrave! Ja kush është më e mira në botë
suita

Suita e ëndrrave! Ja kush është më e mira në botë
1

Suita e ëndrrave! Ja kush është më e mira në botë
2

Suita e ëndrrave! Ja kush është më e mira në botë
3

Suita e ëndrrave! Ja kush është më e mira në botë
4

Suita e ëndrrave! Ja kush është më e mira në botë
5

Suita e ëndrrave! Ja kush është më e mira në botë
6

Suita e ëndrrave! Ja kush është më e mira në botë
7

Suita e ëndrrave! Ja kush është më e mira në botë
8

Suita e ëndrrave! Ja kush është më e mira në botë
9

Suita e ëndrrave! Ja kush është më e mira në botë
10

Suita e ëndrrave! Ja kush është më e mira në botë
11

Suita e ëndrrave! Ja kush është më e mira në botë
12

Suita e ëndrrave! Ja kush është më e mira në botë
13

Suita më e mirë në botë për momentin është kjo që shihni në foto.

Është në zemër të Milanos në “Excelsior Hotel Gallia”.

Quhet “Katara Suite”.

Ka çdo gjë që mund të ëndërrojë një njeri.

Vaskë me hidromasazh, dy tarraca, dhoma përrallore gjumi dhe gjithçka tjetër.

Por çmimi i saj është pak i kripur.

Ajo kushton 20 mijë euro për një natë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.