Koleksioni i rrallë i orave ‘Ferrari’ që kushtojnë më shumë se vetë vetura

View Gallery
7 Photos
Koleksioni i rrallë i orave ‘Ferrari’ që kushtojnë më shumë se vetë vetura
watch

Koleksioni i rrallë i orave ‘Ferrari’ që kushtojnë më shumë se vetë vetura
1

Koleksioni i rrallë i orave ‘Ferrari’ që kushtojnë më shumë se vetë vetura
2

Koleksioni i rrallë i orave ‘Ferrari’ që kushtojnë më shumë se vetë vetura
3

Koleksioni i rrallë i orave ‘Ferrari’ që kushtojnë më shumë se vetë vetura
4

Koleksioni i rrallë i orave ‘Ferrari’ që kushtojnë më shumë se vetë vetura
5

Koleksioni i rrallë i orave ‘Ferrari’ që kushtojnë më shumë se vetë vetura
6

Gjigandi zviceran i prodhimit të orave “Hublot” ka sjellë një orë “Ferrari” e cila çuditërisht kushton më tepër se edhe vetë vetura.

Ajo quhet “MP-05 La Ferrari” dhe kushton 300 mijë dollarë.

Kjo orë është variant i orës së mëparshme “MP-05” por ky model ka 7 blloqe me Safir.

Për prodhimin e saj janë dashur më tepër se 600 orë punë.

Për dizajnimin e këtij modeli janë dashur 18 muaj dhe ora përbëhet nga 637 pjesë.

Koleksioni i rrallë do të ketë vetëm 20 copë.

Me këtë çmim mund të blini një veturë “Ferrari California T” për 198,000 USD, një “Ferrari FF” për 295,000 USD, ose një “Ferrari 488 GTB” 250,000 USD.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.