Trendi i flokëve që kthen në jetë muzeun e artit

View Gallery
8 Photos
Trendi i flokëve që kthen në jetë muzeun e artit
Sandro Botticelli, Lindja e Venusit

Trendi i flokëve që kthen në jetë muzeun e artit
Muzeu i artit ne floke

Trendi i flokëve që kthen në jetë muzeun e artit
Gustav Klimt, Puthja

Trendi i flokëve që kthen në jetë muzeun e artit
Vincent van Gogh, Nata me yje

Trendi i flokëve që kthen në jetë muzeun e artit
Edvard Munch, Ulërima

Trendi i flokëve që kthen në jetë muzeun e artit
Claude Monet, Zambaket e ujit

Trendi i flokëve që kthen në jetë muzeun e artit
Georgia O'Keeffe, Red Canna

Trendi i flokëve që kthen në jetë muzeun e artit
Roy Lichtenstein, Drowning Girl

Disa nga veprat më të njohura të artit në botë kanë tashmë një kanavacë të re. Ursula Goff, një parukiere nga Kansasi ka kthyer në jetë piktura të famshme të Vincent van Gogh apo  Gustav Klimt përmes bojës së flokëve.

Rezultatet janë të jashtëzakonshme, veçanërisht kur i krahason me pikturat origjinale të cilave u është referuar. Piktore që nga mosha 5-vjeçare, arti e ka mbajtur gjithnjë të informuar Goof për ngjyrat që duhet të aplikojë.

“Prirem t’i lyej flokët në të njëjtën mënyrë siç punoj në kanavacë, duke përdorur të njëjtat teknika të aplikimit të ngjyrave dhe të njëjtën teori ngjyrash”, shpjegon gruaja në një nga postimet e saj në Instagram.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.