Atëherë dhe tani; 9 modele moderne flokësh të marra nga ‘ikonat’

View Gallery
9 Photos
Atëherë dhe tani; 9 modele moderne flokësh të marra nga ‘ikonat’
Britney Spears-Taylor Swift

Atëherë dhe tani; 9 modele moderne flokësh të marra nga ‘ikonat’
Gloria Swanson-Demi Lovato

Atëherë dhe tani; 9 modele moderne flokësh të marra nga ‘ikonat’
Katharine Hepburn-Lily James

Atëherë dhe tani; 9 modele moderne flokësh të marra nga ‘ikonat’
Janis Paige-Amber Heard

Atëherë dhe tani; 9 modele moderne flokësh të marra nga ‘ikonat’
Amy Adams

Atëherë dhe tani; 9 modele moderne flokësh të marra nga ‘ikonat’
Brigitte Bardot-Kate Bosworth

Atëherë dhe tani; 9 modele moderne flokësh të marra nga ‘ikonat’
Iman-Solange

Atëherë dhe tani; 9 modele moderne flokësh të marra nga ‘ikonat’
Madonna-Beyonce

Atëherë dhe tani; 9 modele moderne flokësh të marra nga ‘ikonat’
Emily Ratajkowski

Valëzimet e viteve ‘20, kaçurrelat e viteve ‘50 dhe bishti i viteve ‘80 ishin marka identifikuese e femrave të famshme që i kanë mbajtur.

Dhe duke qenë se bukuria ashtu si moda jeton një univers ciklik, modelet klasike të flokëve vazhdimisht janë rikthyer nga e shkuara duke u veshur me elemente të botës moderne në të cilën jetojmë. Shfletoni galerinë për të parë modelet moderne më të bukura të flokëve të inspiruara nga dekada më parë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.