Frymëzim dasme; të brendshmet luksoze për këtë rast

View Gallery
6 Photos
Frymëzim dasme; të brendshmet luksoze për këtë rast
Princesse Tam.tam

Frymëzim dasme; të brendshmet luksoze për këtë rast
La Perla

Frymëzim dasme; të brendshmet luksoze për këtë rast
Eres

Frymëzim dasme; të brendshmet luksoze për këtë rast
I.D. Sarrieri

Frymëzim dasme; të brendshmet luksoze për këtë rast
Agent Provocateur

Frymëzim dasme; të brendshmet luksoze për këtë rast
Yse x Laure de Sagazan

Nga dantella e butë, zbukuruar me saten, në mëndafsh delikat dhe copa të gjalla transparente.

Veshjet intime kanë vendin e tyre të rëndësishëm në listën e gjërave që plotësojnë ditën e dasmës. Ja disa nga markat më të njohura të të brendshmeve për femra që do t’ju bëjnë të ndjeheni më joshëse në natën më të rëndësishme të jetë suaj.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.