Së shpejti: Sfilata Saint Laurent në Palladium në Los Angeles!

Palladium në Los Angeles, sallë e famshme kondertesh në Hollywood e inaguruar në vitin 1940, do të pres më 10 shkurt 2016 sfilatat Saint Laurent vjeshtë-dimër 2016-2017 për meshkuj dhe femra (pjesa e parë).

Ky do të jetë një eveniment i papritur që zhvillohet gjatë javës së 58-të të ceremonisë së Grammy Music Awards në Los Angeles.

Për sa i përket pjesës së dytë të koleksionit femra vjeshtë-dimër 2016-2017, do të zhvillohet si zakonisht gjatë Fashion Week në Paris në muajin mars.

Si gjithnjë Bordo do ju sjellë të gjitha fotot dhe detajet e këtyre sfilatave.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.