Stili Charlotte Rampling!

View Gallery
21 Photos
Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling dhe djali i saj Barnaby

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling dhe Jean Michel Jarre

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling dhe Ray Brooks

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling dhe Richard Burton

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling e shoqeruar nga Jean Michel Jarre

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling ne kopertinen e numrit te gushtit 1970 te Vogue Paris

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling ne portin e Middlesex

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling siper nje makine Mini

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling

Stili Charlotte Rampling!
Charlotte Rampling

Stili Charlotte Rampling!
Qui je suis, liber autobiografik

Iprovizuese, enigmatike, feline dhe fantastike, Charlotte Rampling vazhdon të jetojë krejtësisht e lirë, duke joshur botën e kinemasë, të modës dhe fotos.

Një e mistershme natyrale, gati e papenterueshme, që e ka shndërruar në një ikonë.

Ndërkohë që sapo është nominuar në Oscars 2016 me filmin “45 Years” (45 vjeç), Bordo ofron një rrikthim në kohë me imazhe dhe me një seleksionim të përzgjedhur me një bukuri klishe.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.