Yjet që kanë qenë viktima të bulizmit në shkollë

View Gallery
11 Photos
Yjet që kanë qenë viktima të bulizmit në shkollë
Mika

Yjet që kanë qenë viktima të bulizmit në shkollë
Megan Fox

Yjet që kanë qenë viktima të bulizmit në shkollë
Katy Perry

Yjet që kanë qenë viktima të bulizmit në shkollë
Winona Ryder

Yjet që kanë qenë viktima të bulizmit në shkollë
Victoria Beckham

Yjet që kanë qenë viktima të bulizmit në shkollë
Eminem

Yjet që kanë qenë viktima të bulizmit në shkollë
Selena Gomez

Yjet që kanë qenë viktima të bulizmit në shkollë
Chris Colfer

Yjet që kanë qenë viktima të bulizmit në shkollë
Kate Winslet

Yjet që kanë qenë viktima të bulizmit në shkollë
Lady Gaga

Yjet që kanë qenë viktima të bulizmit në shkollë
Kristen Stewart

Bulizmi mbetet një fenomen mjaft shqetësues mes të rinjve të çdo moshe, që ndjehen të izoluar dhe të pafuqishëm përballë dhunës psikologjike. Pikërisht për t’u dhënë një përkrahje morale këtyre të rinjve në mënyrë që të mos ndjehen të vetmuar dhe të denoncojnë atë që përjetojnë, janë të shumtë yjet që kanë vendosur të rrëfejnë momente nga rinia e tyre.

Kështu nëse Mika është shndërruar tashmë në një imazh të fushatës kundër bulizmit dhe ka zbuluar një episod të rëndë që i ka ndodhur gjatë fëmijërisë, janë gjithnjë e më të shumtë personazhet  e njohur që janë rrëfyer.

Që nga Lady Gaga, e cila është e impenjuar aktivisht kundër këtij fenomeni, te Kristen Stewart, e cila në një moment të caktuar vendosi të linte shkollën e të mësonte në mënyrë autodidakte nga shtëpi, tek Tom Cruise, Jennifer Lawrence e Kate Middleton. Ja të gjithë divët  që kanë qenë viktima të bulizmit dhe sot përpiqen t’u vijnë në ndihmë të rinjve me të njëjtin problem.

 





No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.