Këngëtarja më e preferuar në Gjermani, Dua Lipa: Krenare që jam nga Kosova

View Gallery
6 Photos
Këngëtarja më e preferuar në Gjermani, Dua Lipa: Krenare që jam nga Kosova

Këngëtarja më e preferuar në Gjermani, Dua Lipa: Krenare që jam nga Kosova
1

Këngëtarja më e preferuar në Gjermani, Dua Lipa: Krenare që jam nga Kosova
2

Këngëtarja më e preferuar në Gjermani, Dua Lipa: Krenare që jam nga Kosova
3

Këngëtarja më e preferuar në Gjermani, Dua Lipa: Krenare që jam nga Kosova
4

Këngëtarja më e preferuar në Gjermani, Dua Lipa: Krenare që jam nga Kosova
5

Aktualisht Dua Lipa është këngëtarja më e pëlqyer në Gjermani dhe ndër më të pëlqyerat edhe në Europë falë hitit të saj “Be the one”.

Ajo ka dhënë një intervistë për mediat zvicerane ku flet për suksesin në muzikë dhe prejardhjen e saj.

E pyetur për origjinën e saj, Lipa ka thënë se ndjehet krenare.

“Kush vjen nga Kosova është krenare për të”, ka thënë këngëtarja.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.