Moda e viteve ’80 është sërish tendencë për pranverën

View Gallery
13 Photos
Moda e viteve ’80 është sërish tendencë për pranverën
Balmain

Moda e viteve ’80 është sërish tendencë për pranverën
Chanel, 1988

Moda e viteve ’80 është sërish tendencë për pranverën
Zara

Moda e viteve ’80 është sërish tendencë për pranverën
Dries van noten

Moda e viteve ’80 është sërish tendencë për pranverën
Chanel, 1988-1

Moda e viteve ’80 është sërish tendencë për pranverën
H&M

Moda e viteve ’80 është sërish tendencë për pranverën
H&M 1

Moda e viteve ’80 është sërish tendencë për pranverën
Pierre Cardin, 1981

Moda e viteve ’80 është sërish tendencë për pranverën
Asos,

Moda e viteve ’80 është sërish tendencë për pranverën
Isabel Marant

Moda e viteve ’80 është sërish tendencë për pranverën
Patchwork

Moda e viteve ’80 është sërish tendencë për pranverën
Topshop

Moda e viteve ’80 është sërish tendencë për pranverën
Asos 1

Vitet ‘80 nuk kanë ikur, përkundrazi! Në pasarelat e pranverë-verë 2016 janë parë rripa të mëdhenj me gurë të çmuar, pala e rrudha, copat e ngrira (si ato të Balmain), pantallonat me bel të lartë dhe aksesorë të mëdhenj.

Emrat më të njohur të modës kanë nxjerrë në pah feminilitetin përmes xhaketave të lëkurës dhe veshjeve me shkëlqim; shfleto galerinë dhe frymëzohu.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.