Super Bowl 2016: Takim yjesh!

View Gallery
15 Photos
Super Bowl 2016: Takim yjesh!
Adriana Lima

Super Bowl 2016: Takim yjesh!
Alessandra Ambrosio

Super Bowl 2016: Takim yjesh!
Beyonce dhe Bruno Mars

Super Bowl 2016: Takim yjesh!
Beyonce

Super Bowl 2016: Takim yjesh!
Bruno Mars

Super Bowl 2016: Takim yjesh!
DJ Mark Ronson

Super Bowl 2016: Takim yjesh!
Familja Beckham

Super Bowl 2016: Takim yjesh!
Grupi Coldplay

Super Bowl 2016: Takim yjesh!
Lady Gaga

Super Bowl 2016: Takim yjesh!
Super Bowl 2016: Takim yjesh!

Super Bowl 2016: Takim yjesh!
Beyonce

Super Bowl 2016: Takim yjesh!
Super Bowl 2016: Takim yjesh!

Super Bowl 2016: Takim yjesh!
Super Bowl 2016: Takim yjesh!

Super Bowl 2016: Takim yjesh!
Beyonce

Super Bowl 2016: Takim yjesh!
Super Bowl 2016: Takim yjesh!

Beyoncé, Coldplay, Bruno Mars, la famille Beckham…

Me rastin e edicionit të 50-të të evenimentit sportiv më të pritur në SHBA, yjet ishin mbledhur në fushë, mbrapa skenës apo në shkallët e Levi’s Stadium në Santa Clara, Kaliforni.

Në galerinë tonë do të gjeni këtë spektakël tipik amerikan dhe gjithë VIP-at pjesmarrës.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.