Veshja e duhur për Shën Valentin

View Gallery
18 Photos
Veshja e duhur për Shën Valentin
Zara-1

Veshja e duhur për Shën Valentin
Shen Valentin

Veshja e duhur për Shën Valentin
Fustan i kuq me shpatulla jashte

Veshja e duhur për Shën Valentin
Whistles Scallop Edge Courts,

Veshja e duhur për Shën Valentin
Mango

Veshja e duhur për Shën Valentin
Malone-Souliers

Veshja e duhur për Shën Valentin
Lanvin

Veshja e duhur për Shën Valentin
MiH jeans

Veshja e duhur për Shën Valentin
Aquazurra-Pompom

Veshja e duhur për Shën Valentin
Topshop

Veshja e duhur për Shën Valentin
Kurt-Geiger-Izzy

Veshja e duhur për Shën Valentin
Versus-Versace

Veshja e duhur për Shën Valentin
Topshop-1

Veshja e duhur për Shën Valentin
HM

Veshja e duhur për Shën Valentin
HM-1

Veshja e duhur për Shën Valentin
Zara 1

Veshja e duhur për Shën Valentin
Christopher-Kane

Veshja e duhur për Shën Valentin
Christopher-Kane-1

Shën Valentini është afër dhe shumë vajza kanë nisur të mendojnë se çfarë do të zgjedhin për të veshur atë ditë. Alternativat janë të ndryshme; mund të zgjidhni ngjyra të gjalla si e kuqja apo pink shoqëruar me ndonjë aksesor në formë zemre, ose të zezën klasike dhe taka elegante.

Ja disa nga veshjet më të bukura që mund të zgjidhni për këtë Shën Valentin, nga ato shik të më të thjeshtat. Sigurisht, asnjë festë Shën Valentini nuk mund të quhet e plotë pa një palë këpucë të përshtatshme.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.