Bentley Bentayga… për ata që lëvizin mbi flori!

View Gallery
11 Photos
Bentley Bentayga… për ata që lëvizin mbi flori!
Bentley Bentayga

Bentley Bentayga… për ata që lëvizin mbi flori!
Bentley Bentayga

Bentley Bentayga… për ata që lëvizin mbi flori!
Bentley Bentayga

Bentley Bentayga… për ata që lëvizin mbi flori!
Bentley Bentayga

Bentley Bentayga… për ata që lëvizin mbi flori!
4861412_6_93b3_pour-la-pause-pique-nique-bentley-a-pense-a_2dd7660f7fa0015d57e1dd800ce74fe0

Bentley Bentayga… për ata që lëvizin mbi flori!
Bentley Bentayga

Bentley Bentayga… për ata që lëvizin mbi flori!
Bentley Bentayga

Bentley Bentayga… për ata që lëvizin mbi flori!
Bentley Bentayga

Bentley Bentayga… për ata që lëvizin mbi flori!
Bentley Bentayga

Bentley Bentayga… për ata që lëvizin mbi flori!
Bentley Bentayga

Bentley Bentayga… për ata që lëvizin mbi flori!
Bentley Bentayga

Një SUV krejtësisht luksoz, që shitet mbi 200 000 euro dhe që mban simbolin e një marke të jashtëzakonshme, do të shfaqet shumë shpejt në treg.

Ky është Bently, kryesisht i njohur për limuzinat klasike “Mulsanne” dhe modelin coupé “Continental GT”, shumë shpejtë do të inagurojë një model në sektorin e SUV-ëve të quajtur “Bentayga”.

Çdo fjalë tjetër do të ishte e tepërt, në galerinë tonë të fotove do të gjeni gjithçka mbi këtë veturë të ëndërrave.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.