“Çfarëdo që të ndodhë, ne do jemi gjithmonë të tre”, Landi publikon mesazhin prekës të Dr.Florit

View Gallery
5 Photos
“Çfarëdo që të ndodhë, ne do jemi gjithmonë të tre”, Landi publikon mesazhin prekës të Dr.Florit
dr

“Çfarëdo që të ndodhë, ne do jemi gjithmonë të tre”, Landi publikon mesazhin prekës të Dr.Florit
flor

“Çfarëdo që të ndodhë, ne do jemi gjithmonë të tre”, Landi publikon mesazhin prekës të Dr.Florit
trio

“Çfarëdo që të ndodhë, ne do jemi gjithmonë të tre”, Landi publikon mesazhin prekës të Dr.Florit
wsf 2

“Çfarëdo që të ndodhë, ne do jemi gjithmonë të tre”, Landi publikon mesazhin prekës të Dr.Florit
wsf

Ka kaluar më shumë se një vit që kantautori Dr.Flori është ndarë nga jeta, por asnjë prej miqve të tij nuk e ka harruar.

Landi Hysa ka publikuar një mesazh prekës të Dr.Florit.

Një status në FB që i dedikohet grupit.

“Landi, Miri, kudo që të jeni dhe çfarëdo që të ndodhë në jetë, ne do të jemi gjithmoë të tre me anë të kësaj kënge”, ka qenë mesazhi i shkruar nga Dr.Flori që Landi ka ripostuar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.