Garko ikona gei? “Nëse më dëshiron një mashkull nuk ka problem”!

View Gallery
8 Photos
Garko ikona gei? “Nëse më dëshiron një mashkull nuk ka problem”!
Gabriel Garko

Garko ikona gei? “Nëse më dëshiron një mashkull nuk ka problem”!
Gabriel Garko

Garko ikona gei? “Nëse më dëshiron një mashkull nuk ka problem”!
Gabriel Garko

Garko ikona gei? “Nëse më dëshiron një mashkull nuk ka problem”!
Gabriel Garko

Garko ikona gei? “Nëse më dëshiron një mashkull nuk ka problem”!
Gabriel Garko

Garko ikona gei? “Nëse më dëshiron një mashkull nuk ka problem”!
Gabriel Garko

Garko ikona gei? “Nëse më dëshiron një mashkull nuk ka problem”!
Gabriel Garko

Garko ikona gei? “Nëse më dëshiron një mashkull nuk ka problem”!
Virginia Raffaele, Gabriel Garko, Giancarlo Leone, Carlo Conti dhe Madalina Ghenea

“Jam i ndërgjegjshëm që jam një sex-simbol, ndonëse personat që më njohin e dinë si jam. E di që duhet të ëndërrohem dhe dëshirohem nga sa më shumë persona: nëse duhet të dëshirohem nga një mashkull që, për të më dëshiruar, ka nevojë të mendojë se jam gei, nuk ka asnjë problem. E njëjta vlen edhe nëse dëshiron të më ëndërrojë një zonjë 60 vjeçare. Bëjmë spektakël, duhet të bëjmë njerëzit të ëndërrojnë”.

Është një Gabriel Garko i jashtëzakonshëm që iu përgjigj gjatë një konference për shtyp me rastin e Festivalit të Sanremo-s një gazetari që e pyeti nëse ndjente bezdi që konsiderohej edhe një ikonë gei.

Por aktori i famshëm italian me këtë rast jep edhe mendimin e tij mbi martesat gei: “Mendoj se dy persona që janë maxhorenë dhe të vetëdijshëm janë të lirë të bëjnë atë që duan, nuk jam në gjendje të gjykoj askënd. E rëndësishme është që të mos bezdisin personat që nuk duhen bezdisur”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.