Jessica, e dashura zyrtare e David Guetta!‏

View Gallery
10 Photos
Jessica, e dashura zyrtare e David Guetta!‏
David Guetta dhe Jessica Ledon

Jessica, e dashura zyrtare e David Guetta!‏
David Guetta dhe Jessica Ledon

Jessica, e dashura zyrtare e David Guetta!‏
David Guetta dhe Jessica Ledon

Jessica, e dashura zyrtare e David Guetta!‏
David Guetta dhe Jessica Ledon

Jessica, e dashura zyrtare e David Guetta!‏
Jessica Ledon

Jessica, e dashura zyrtare e David Guetta!‏
Jessica Ledon

Jessica, e dashura zyrtare e David Guetta!‏
Jessica Ledon

Jessica, e dashura zyrtare e David Guetta!‏
Jessica Ledon

Jessica, e dashura zyrtare e David Guetta!‏
Jessica Ledon

Jessica, e dashura zyrtare e David Guetta!‏
David Guetta dhe Jessica Ledon

Pas Cathy, Jessica… Të hënën, David Guetta morri pjesë në pallatin presidencial francez, Élysée, për të asistuar në darkën shtetërore të ofruar nga François Hollande në nder të Raul Castro.

DJ ishte i shoqëruar nga Jessica Ledon, një modele kubaneze 23 vjeçare. Mbretëresha e re e mbrëmjes në Ibiza.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.