Jozefina Topalli feston karnavalet e Shkodrës me biçikletë

View Gallery
7 Photos
Jozefina Topalli feston karnavalet e Shkodrës me biçikletë
top

Jozefina Topalli feston karnavalet e Shkodrës me biçikletë
1

Jozefina Topalli feston karnavalet e Shkodrës me biçikletë
2

Jozefina Topalli feston karnavalet e Shkodrës me biçikletë
3

Jozefina Topalli feston karnavalet e Shkodrës me biçikletë
4

Jozefina Topalli feston karnavalet e Shkodrës me biçikletë
5

Jozefina Topalli feston karnavalet e Shkodrës me biçikletë
6

Ish-kryetarja e Kuvendit dhe aktualisht deputete e PD-së, Jozefina Topalli, ka qenë dje e pranishme në karnavalet e Shkodrës.

Topalli është fotografuar me biçikletën e saj teksa ka takuar shumë fansa me të cilët ka bërë disa foto.No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.