Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!

View Gallery
18 Photos
Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Adriana Lima

Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Alexander Wang

Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Ana Beatriz Barros

Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Bee Shaffer dhe Anna Wintour, kryeredaktore te Vogue US

Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Ben Stiller, Will Ferrell, Penelope Cruz dhe Owen Wilson ne premieren e Zoolander 2 ne New York

Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Charly DeFrancesco dhe Marc Jacobs

Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Cyrus Arnold

Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Erin Heatherton

Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Gigi Hadid

Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Isabeli Fontana

Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Jennifer Aniston dhe Justin Theroux

Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Kendall Jenner

Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Kristen Wiig

Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Maria Grazia Chiuri dhe Pierpaolo Piccioli

Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Martha Hunt

Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Naomi Campbell

Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Paul Anderson dhe Milla Jovovich ne premieren e Zoolander 2 ne New York

Premiera e Zoolander 2 në New York: Një sfilatë e vërtetë mode!
Penelope Cruz

Të martën më 9 shkurt 2016, Ben Stiller dhe Owen Wilson, krijuan evenimentin për premierën e Zoolander 2 në New York.

Në rolet e tyre prej modelësh të çmendur, ata kanë organizuar një sfilatë të vërtetë mode me Gigi Hadid, Irina Shayk si dhe me Penelope Cruz para projektimit të filmit.

Kendall Jenner, Isabeli Fontana, Anna Wintour… në galerinë tonë të fotove do të gjeni një përmbledhje të kësaj premiere të pazakontë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.